Gira på motorsykkel

Det er noen gale av oss, som liker å kjenne adrenalinet bruse mens veien og landskapet suser forbi. De som har kjennskap til det, sier at frihetsfølelsen av å kjøre motorsykkel ikke kan sammenlignes med noe. Noen setter også konkurranseinstinktet sitt i spill og kjører løp på bane. Her er det høye hastigheter! For ganske mange av oss er det fint å oppleve adrenalinet som tilskuer foran TV. Men hvordan ville det vært å se det live?

MotoGP

MotoGP er det største innen løpskjøring med motorsykkel. Her konkurrerer de beste av de beste mot hverandre, i heseblesende løp. Disse er ikke uten risiko, og av og til er det bare på hengende håret at det ikke går galt. Nå er det slik at de fleste førere er erfarne, men det gir ikke oss supportere mindre spenning av den grunn! Det er mange løp å delta på, og løpene foregår over hele verden. Kanskje er du en av dem som ønsker å se et løp på kloss hold?

Motorsykkel live

Selv om det mest vanlige blant organiserte reiser er til ballsport som fotball eller basketball, er det blitt stadig mer vanlig med slike reiser til alle typer sport eller idrett over hele verden. Det er blitt mer og mer tilrettelagt innen motorsykkelverden også. Les mer her!