Fartsfylt Moto GP

Moto GP, eller Motorsykkel-Grand Prix trekker til seg stor interesse over hele verden, som en sport for motorinteresserte mennesker. Hvert år reiser mange nordmenn til utlandet for å være tilskuere til spennende og fartsfylt Moto GP-racing.

Populære destinasjoner

I Le Mans i Frankrike finner man kanskje en av verdens mest kjent racerbane, Circuit de Bugatti. Spania er også en kjent destinasjon for Moto GP-entusiaster, med Circuito de Jerez y Circuit de Catalunya i byen Montmeló i spissen. De fleste VM-seiere de siste årene er blitt tatt av spanske førere som Marc Márquez, Daniel Pedrosa og Jorge Lorenzo, og mange forbinder landet Spania med motorsport. Ordentlige fans forbinder også navnet Valentino Rossi med Moto GP, samt racerbanen Audronomo Nazionale di Monza i Italia.

Moto GP utenfor Europa

Land som Qatar, Japan og Argentina kan også forbindes med idretten. Nettet er en god kilde til mye, og særlig informasjon om ulike konkurranser og treff. I april er det planlagt Moto GP i Argentina, dersom det lar seg gjennomføre. Du kan lese mer om det her.

Kom i kontakt med andre fans

Dersom du ønsker å komme i kontakt med andre Moto GP-interesserte kan du gjerne delta i forumer. Da kan du utvide nettverket ditt!